http://www.nwt.se/arvika/article582471.ece - Hells Angels-anknuten klubb vräkt.


Historien upprepar sig, som alltid. För det första har det fortfarande inte funnits något kontrakt. Vilket hon ännu en gång påstår, och ljuger NWT's läsare rakt i ansiktet. Hon använder även påståendet att det finns ett kontrakt och använder detta för att ringa till den regionala koncernchefen till ägaren av lokalen där hon, antagligen, visar på sina egna artiklar. (För det är ju faktiskt till 99% enbart hon som skriver om oss. T ex har inte Värmlands Folkblad skrivit en enda artikel om oss. Vilket dom ju borde ha gjort om allt som NWT skrivit om oss vore sant.)

Med detta ställer hon till problem för en oskyldig person, som inte ens har hyrt ut sin lokal till Outbreak MC.

Sedan har hon t om mage att ljuga och påstå följande: "Förra sommaren anmäldes fyra män med anknytning till klubben för grov misshandel på en krogägare." Det är dikt och förbannad lögn.
Det är fruktansvärt att hon, som faktiskt vet hur det ligger till, skriver dessa lögnerna. Hon vet mycket väl att ingen med anknytning till Outbreak MC varit inblandad, eller misstänkt, för misshandeln av en krogägare.

Det är vidrigt av henne att försöka smutskasta oss på detta sätt! Det är lika vidrigt att hon, för att få en bra artikel, kan tillåtas att ljuga för alla som läser tidningen. Alla som har förtroende för NWT's journalister.

Jag kan inte nog starkt påpeka att Outbreak MC har inte varit inblandade, Outbreak MC har aldrig heller varit misstänkta för det som hon påstår i sin artikel.